Comandă ‘Astrograma copilului și a dinamicii familiale’

Pentru înscrierea la consultație este necesar să parcurgi următorii pași:

1.Dacă nu ai făcut-o deja, citește detaliile despre acest tip de consultație, precum și termenii și condițiile de desfășurarea a unei consultații astrologice. Trimiterea comenzii va constitui și acceptul acestora de către tine.

2.Completează cu mare atenție formularul de înscriere de mai jos.

3. Așteaptă confirmarea solicitării tale și apoi programarea consultației (verifică periodic și dosarul cu emailuri ‘spam’ / ‘nedorite’, uneori se întâmplă să intre acolo). Fii pregătit(ă) să oferi și alte detalii în cazul în care o rectificare astrologică este necesară. Tot în această etapă este necesar să trimiți o copie după actul tău de identitate și după cel al beneficiarului final al interpretării (în cazul în care consultația este pentru copilul tău).

4. Achită contravaloarea consultației cu minimum trei zile lucrătoare înainte de data consultației. Detaliile despre modalitatea de plată îți vor fi trimise prin email.

Formular de înscriere la consultație

Se trec numele și toate prenumele beneficiarului final al consultației.
Orașul, / comuna și județul (eventual comuna sau orașul cel mai apropiat în cazul nașterii la sat).
În cazul în care ora de naștere admite un interval de incertitudine de 20-30 minute, este posibil să am nevoie de câteva informații suplimentare (și îți voi comunica aceasta în emailul pe care-l vei primi în urma evaluării datelor tale). Te rog să ai totuși în vedere că existența unei marje importante de incertitudine poate necesa o operațiune distinctă - și adesea foarte laborioasă - de rectificare astrologică care se tarifează separat. Incertitudinea poate fi și un motiv de amânare indefinită a termenului de onorare a comenzii (sau chiar de anulare a ei).
Ziua, luna, anul, ora exactă (pe cât posibil), localitatea nașterii. Menționează inclusiv sursa pentru ora nașterii și marja de incertitudine și orice alte informații pe care le consideri utile.
Ziua, luna, anul, ora exactă (pe cât posibil), localitatea nașterii. Menționează inclusiv sursa pentru ora nașterii și marja de incertitudine și orice alte informații pe care le consideri utile.
Formatul direct / telefonic / on-line nu este întotdeauna disponibil (deci nu apare întotdeauna ca variantă în drop-down).
Plata trebuie realizată cu minumum 3 zile (72 de ore) înaintea de momentul pentru livrarea interpretării astrologice (moment care își va fi comunicat de mine după analiza inițială a datelor trimise de tine). Plata prin Paypal implică un comision adițional de 4,5% din tariful consultației.
Se completează doar în cazul în care nu ești beneficiarul final al astrogramei.
Informațiile care sunt de ajutor aici sunt cele legate de condițiile nașterii (naștere obișnuită, cezariană etc), apartenența la familia actuală (naturală sau adopție), frați / surori și al câtelea copil la părinți, situații problematice sau mai delicate ca: părinte necunoscut / absent, divorț / separare a părinților, copil crescut de bunici sau de altcineva, abuz, violență domestică, dependențe ale părinților sau ale copilului (droguri, alcool), abandon școlar, probleme legate de identitatea / orientarea sexuală, probleme de sănătate fizică sau mintală, boli congenitale / handicapuri, traume familiale majore etc. Poți menționa aici orice informație suplimentară care consideri că ajută, inclusiv temele care te interesează cel mai mult în analiză.