Previziuni astrologice personalizate

Prin intermediul acestui serviciu, răspund la o gamă largă de întrebări legate de viitorul tău. Poți adresa întrebări cu privire la domeniile de viață importante pentru tine: sănătate, viața afectivă, studii, călătorii, job, afaceri, bani, familie, copii, relații etc.

Departe de a fi ‘ghicit în stele’, e vorba aici de o încercare educată de a previziona trendurile viitoare. Accentul este pus pe descrierea calității perioadei pentru care dorești previziune și a relației tale cu această calitate ascunsă a timpului. ‘Calitatea momentului’ se referă la tiparul energetic care se desfășoară pentru tine în perioada respectivă. Energiile pot fi adecvate sau neadecvate, favorabile sau nefavorabile pentru un anumit deznodământ, sau pot să aibe un caracter mixt. Răspunsul va explica în primul rând structura experienței / situației tale. Se discută dezvoltarea probabilă, timing-ul și relația situației cu factorii implicați.

În linii mari răspunsul se va centra în jurul următoarelor elemente: Ce este ascuns pentru tine în situația actuală? Ce potențial se exprimă, ce tip de karma se manifestă? Ce forțe sunt active, cum interacționează ele cu propriul tău potențial? În ce fel se dezvoltă acest potențial și care sunt cauzele sale? Care este rezultatul posibil/probabil? Ce ramificații există în situația respectivă? Care este atitudinea potrivită și strategia prin care se poate aborda situația (potrivit indicațiilor astrologice)?

______________________

Foarte foarte important! Citește aceste instrucțiuni înainte de a completa formularul!

Înainte de a completa formularul, gândește-te bine care întrebare ar fi cea mai potrivită pentru situația care te frământă. Formulează întrebarea astfel încât să poți primi un răspuns care să te responsabilizeze și în baza căruia să poți adopta o decizie sau o atitudine constructivă în raport cu situația respectivă.

Adresează o singură întrebare sau o solicitare legată de situația cea mai presantă din viața ta! Poți adresa mai multe întrebări pentru situații importante, dar nu simultan.

Nu întreba doar din curiozitate! Dacă întrebarea nu reflectă o convergență de gânduri și trăiri, o emoție intensă, o frământare interioară, o anumită urgență sau o preocupare asociată cu situația pentru care dorești un răspuns, interpretarea nu va putea să te ajute.

Întrebarea sau situația trebuie să se refere doar la tine sau la relația ta cu cineva semnificativ din viața ta (soția/prietena, copilul, un părinte, un partener de afaceri, patronul). În cazul în care întrebarea se referă la o persoană foarte apropiată am nevoie de datele de naștere corecte ale acelei persoane, totuși e mai bine să nu adresezi întrebări în numele altcuiva! Dacă o altă persoană dorește o previziune despre o situație din viața sa, orienteaz-o către site-ul meu. (Excepția aici o constituie întrebările despre copilul tău sau despre o persoană care nu are capacitatea de a adresa ea însăși întrebarea.).

Fii onest(ă)! Nu ascunde informații. Nu adresa întrebări doar pentru a mă testa sau pentru a-mi rispi timpul. (Dacă chiar vrei să mă testezi, solicită un astro-cadou și vei primi o scurtă interpretare despre tine sau / și despre situația de viață prin care treci fără ca eu să știu ceva despre tine…).

__________________

Important de reținut!

Nu răspund la întrebări triviale! Cu toate că putem avea opinii diferite despre ce anume este ‘trivial’ sau nu, îmi rezerv dreptul de a trece cu vederea întrebările pe care le consider neadecvate.

Exactitatea datelor tale de naștere este foarte importantă. Dacă datele de naștere nu sunt cunoscute cu suficientă precizie pot refuza interpretarea. În anumite situații însă – chiar în lipsa certitudinii cu privire la ora nașterii – pot oferi răspunsul doar în baza astrologiei orare sau pot să ofer un răspuns mai general.

Este posibil să te sun pentru a-ți cere mai multe informații sau lămuriri. Asigură-te totuși că ai descris situația / dilema ta într-o manieră precisă și clară.

Dacă nu înțeleg semnificația situației în care te afli sau pentru care dorești răspuns, dacă consider că am prea puține informații sau dacă nu mă simt inspirat să dau un răspuns te voi anunța în scris sau telefonic.

Acord o mare atenție fiecărei întrebări la care răspund. Fac tot ce-mi stă în puteri pentru a aduce mai multă lumină în viața ta prin răspunsul meu.

Garantez confidențialitatea deplină a datelor tale personale, a interpretării mele și a conversațiilor mele cu tine.

__________________________

Prețul consultației

Prețul standard de referință pentru o consultație previzionale este 90 lei. Însă în funcție de natura și complexitatea întrebării tale și de certitudinea și capacitatea mea de a-ți răspunde, îți voi comunica prețul definitiv după ce voi evalua întrebarea ta. Vei avea la dispoziție un interval de timp (de regulă 24 sau 48 ore) pentru a face plata înainte de momentul stabilit pentru consultație.

Modalitatea de consultație

Consultația poate fi telefonică, în scris sau sub formă de fișier audio. În cazul ultimelor două variante, vei avea posibilitatea să adresezi întrebări la care îți voi răspunde ulterior.

Durata consultației

Durata consultației depinde doar de intervalul necesar pentru ca eu să-ți comunic (și tu să înțelegi pe deplin) răspunsul la întrebarea sau situația pentru care ai apelat la consultație. Valoarea/prețul consultației nu va depinde de durata acesteia. Această durată poate fi de la 5 minute pentru răspunsurile gen ‘Da’ sau ‘Nu’, până la 30 minute pentru situațiile mai complexe. Dacă răspunsul este comunicat în scris, durata este oricum irelevantă.

Responsabilitate

Greșesc foarte rar previziunile mele, dar dacă totuși am greșit îmi place să-mi asum responsabilitatea și îți dau posibilitatea să-ți ceri banii înapoi (sau să soliciți ca următoarea consultație să fie gratuită). Vei putea face asta în baza unei scurte explicații telefonice.

În aceeași notă, responsabilitatea pentru furnizarea unor date de naștere și informații corecte îți revine în totalitate ție.

____________________

Formular de comandă consultatație previzională

Completează cu numele și prenumele tău.
Dacă întrebarea se referă la tine sau la relația ta cu o altă persoană,, completează acest câmp și următoarele cinci de mai jos cu datele tale de naștere. Dacă întrebarea sau situația pentru care dorești previziune se referă strict la o persoană apropiată ție (un copil, un partener etc) completează cu datele sale de naștere (deși cel mai bine ar fi ca acea persoană să formuleze ea însăși întrebarea).
Orașul, / comuna și județul (eventual comuna sau orașul cel mai apropiat în cazul nașterii la sat).
În cazul în care ora de naștere admite un interval de incertitudine de 20-30 minute, este posibil să am nevoie de câteva informații suplimentare (și îți voi comunica aceasta în emailul pe care-l vei primi în urma evaluării datelor tale). Te rog să ai totuși în vedere că existența unei marje importante de incertitudine poate necesa o operațiune distinctă - și adesea foarte laborioasă - de rectificare astrologică care se tarifează separat. Incertitudinea poate fi și un motiv de amânare indefinită a termenului de onorare a comenzii (sau chiar de anulare a ei).
Completează datele sale de naștere (inclusiv ora exactă de naștere și localitatea), precum și marja de incertitudine, Explică natura relației tale cu acea persoanî și detaliile importante despre ea.
Formatul direct / telefonic / on-line nu este întotdeauna disponibil (deci nu apare întotdeauna ca variantă în drop-down).
Plata trebuie realizată cu minimum 24 ore înaintea de momentul pentru livrarea interpretării astrologice (moment care își va fi comunicat de mine după analiza inițială a datelor trimise de tine). Plata prin Paypal implică un comision adițional de 4,5% din tariful consultației.